Vitajte na Slovenskej stránke o PALEO stravovaní

Inšpirácia na založenie blogu venujúci sa paleo stravovaniu ma lákala už od počiatku, keď som začala obmedzovať chlieb. Chcela som nájsť miesto, kde si budem evidovať záznamy, ako postupujem a či vytrvám. (Myslím, že zošit by tiež postačil xD.)
Čudujte sa svete. Prešiel rok a ja neustále odmietam múčne jedlá, strukoviny a potraviny zo zakázaného zoznamu Paleo potravín. Mám z toho ohromnú radosť a konečne po dlhom čase som našla úľavu pre svoje telo. Cítim, že mi ďakuje. Cítim zdravotné zlepšenie. Počúvam ho a on sa mi opláca peknou formujúcou sa postavou. Cítim sa sexi! :)





Komentáre

  1. Som vcelku zvedava, paleo je trochu zahada.. bez strukovin sa inak viem obist aj bez palea :DDD... a chleba (hlavne biely) uz obmedzujem nejaky cas a je to ozaj lepsie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja osobne som prekvapená zo svojho okolia.....nikdy som nebola ten typ človeka, ktorý by presadzoval a poučoval svoje okolie...aj keď si myslím, že v určitých prípadoch by to nebolo na škodu :D.....len som si žila podľa seba, a stravovala sa tak ako mi vyhovovalo a táto strava mi naozaj vyhovuje....kolegovia a rodinný prislušníci videli zmenu.....a začali sa ma pýtať, informovať sa, lebo študovať sa im akosi nechce a mňa majú zanvyživovú poradkyňu :D he he už od januára sa so mnou stravujú 2 kolegovia a do konca marca mi kolegyňa zhodila 7kg a a hlavne to vidi na oblečení, že stráca centimetre...kolega zhodil 10 a musí si kupovať nove košele :D........ ako sa vraví začni sebou a začneš meniť svet :) ......

      Odstrániť

Zverejnenie komentára